De leverancier

Wat hebben we jouw als laadpaal leverancier/installateur te bieden.

We zijn een aanbieder van softwareoplossingen gericht op thuisladers. Voor jou als leverancier en installateur van laadpalen betekent dit dat we niet alleen zorgen voor een uitstekende oplossing voor thuisgebruikers, maar ook dat we maximaal willen bijdragen aan jouw rol in het geheel.

We begrijpen dat jij, als expert, vaak de doorslaggevende factor bent bij het adviseren van geschikte oplossingen. Tegelijkertijd realiseren we ons dat je kostbare tijd hebt. We begrijpen dat efficiëntie cruciaal is om een optimaal rendement te behalen, en we ondersteunen je graag in dit proces.

De voordelen die wij bieden:

Lage kosten

Lagere kosten bij het uitleveren door vergaande automatisering. En lage kosten voor je klant door onze scherpgeprijsde abonnementen.

Alle merken

Een uitstekende, merkonafhankelijke en betrouwbare oplossing voor je klanten

Beheer

De mogelijkheid om professionele ondersteuning te bieden via ons kosteloze slimme portaal.

Automatisch laadkosten vergoeden

Jij beheert je eigen werkgevers-portaal waarop werkgevers kunnen inloggen. We kunnen ook jouw support/onderhoudscontract factureren.

Gratis promotie

Promotie van jouw bedrijf op onze website.

Welke laadpalen ondersteunen we?

In principe bieden we ondersteuning voor elke laadpaal die in staat is om verbinding te maken met een backoffice. Onze software is compatibel met protocollen 1.6 en 2.0.1, wat ons een bereik geeft van meer dan 200 verschillende merken en modellen. Als gebruikers de mogelijkheid willen hebben om slim te laden, is ondersteuning voor laadprofielen zoals TxProfile of TxDefault ook vereist. Bovendien bieden we ondersteuning voor laadpalen met twee laadaansluitingen in onze app. Als je twijfelt of het product dat je levert aan deze vereisten voldoet, neem dan gerust contact met ons op, zodat we dit even samen kunnen onderzoeken.

De slimladen serviceoplossing voor je klant

Na aanmelding op onze website, download en installeert jouw klant de slimladen service app. De app support ALLE soorten energiecontracten. Ook dynamische. Jouw klant kan vervolgens alle technisch mogelijke bespaarmogelijkheden gebruiken. Krijgt maandelijks een uitgebreide rapportage over de laadkosten. Kan meerdere gebruikers, auto’s inrichten en laadpassen beheren. Declareren bij de werkgever is mogelijk. Ook kan hij zelf kleine storingen verhelpen via de app.

Het leveranciers portaal

Als we een account voor je bedrijf en gebruiker(s) aangemaakt hebben krijg je toegang tot het leveranciersportaal. Dit portaal is kosteloos. Nadat je ingelogd bent krijg je de mogelijkheid om het hele installatie proces maximaal te automatiseren. Dit houdt in dat we bijvoorbeeld met slimme configuratie templates werken. Zodat, als je het allemaal al een keer uitgezocht hebt een configuratie kan opslaan. Vervolgens kan je zo’n template automatisch laten uitvoeren op een nieuwe laadpaal zodra deze zich in het backoffice aanmeldt. Dit bespaart heel veel tijd en vermindert aanzienlijk de kans op fouten. Dit proces is bovendien helemaal transparant en ondersteund met support mailtjes zodat je de voortgang makkelijk kan volgen.

Nieuwsgierig vraag een demo aan

Jouw eigen werkgevers portaal

We richten voor jouw bedrijf een exclusief eigen werkgeversportaal domein in. In het installateurs portaal beheer je werkgevers en per werkgever de gebruikers die toegang krijgen tot dit portaal. Werkgevers krijgen een complete beheeromgeving om het automatisch vergoeden van laadkosten van hun werknemers soepel te laten verlopen.

Ook kunnen we een eventueel support- of onderhoudscontract voor je factureren zodat de werkgever alles op 1 rekening aangeleverd krijgt. We incasseren deze rekening en betalen jou uit op de 25ste van de maand.

Ik ben leverancier/installateur en ik wil besparen en controle

Laad je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. We geven graag een demo.

Naar contactformulier
Er is een ernstige fout opgetreden. Het kan zijn dat de applicatie opnieuw moet worden geladen voordat hij het weer doet. Reload 🗙