De particuliere thuislader

Wat hebben we de particuliere thuislader te bieden?

Wij zijn gespecialiseerd in thuislaadoplossingen en zijn volledig merkonafhankelijk als het gaat om laadpalen. Ook zijn we neutraal als het gaat om jouw keuze van energieleverancier. Onze oplossing is geschikt voor ELK type auto, zowel hybride als volledig elektrisch.

We bieden ondersteuning voor meer dan 200 verschillende laadpaalmodellen van diverse fabrikanten. Houd er wel rekening mee dat jouw laadpaal aan bepaalde minimale eisen moet voldoen om van onze oplossing gebruik te kunnen maken.

De voordelen die wij bieden:

Besparen

Bespaar honderden euro's per jaar door slim te laden.

Inzicht

Inzicht in de laadkosten.

Beheer

Compleet laadpaal­beheer.

Slimladen om geld te besparen

Als je een dynamisch energiecontract hebt of een energiecontract met verschillende tarieven (hoog/laag), waarbij het prijsverschil significant is, kun je besparen door je auto slim op te laden. Onze app stelt je in staat om je laadpaal zo te beheren dat je auto tegen de laagst mogelijke tarieven wordt opgeladen, gebaseerd op actuele stroomprijzen.

Door slim te laden kun je tot wel honderden euro's per jaar besparen. De app doet suggesties over de laadkosten en het bijbehorende laadtijdstip om je auto naar het gewenste laadniveau te brengen. Jij hebt de controle over de balans tussen kosten en wanneer de auto weer beschikbaar moet zijn. Onze app berekent een laadschema en stuurt dit naar de laadpaal, die het laadproces verder afhandelt.

Wat ons onderscheidt, is de betrouwbaarheid van onze oplossing. Het laadproces wordt volledig beheerd door de laadpaal, in tegenstelling tot veel van onze concurrenten die afhankelijk zijn van koppelingen met de software van de auto. Onze software berekent hoe je geld kunt besparen, stuurt het laadprogramma naar de laadpaal en deze voert de rest uit.

Inzicht in je laadkosten

Omdat jouw laadpaal is gekoppeld met ons systeem, wordt er gedetailleerde informatie verzonden tijdens en na elke laadsessie. Hierdoor kunnen wij nauwkeurig berekenen wat je laadkosten precies zijn. In het geval dat je een dynamisch contract hebt, kun je je voorstellen dat dit vrij ingewikkeld is, maar wij zijn een van de weinige bedrijven die dit gewoon kunnen. We houden hiervoor exact bij wat de tarieven zijn van ALLE dynamische energieleveranciers in onze systemen, zodat we ook bij dynamische contracten jouw laadkosten nauwkeurig kunnen berekenen.

In de app krijg je een samenvatting van je laadkosten te zien. Bovendien ontvang je aan het einde van elke maand een zeer gedetailleerde Excel-sheet met jouw laadtransacties.

Complete beheer app

Met onze app, heb je ook een compleet systeem voor alle beheer van je laadpaal. Dit staat uitvoerig beschreven bij de app beschrijving.

Waar moet je laadpaal aan voldoen

Om gebruik te kunnen maken van onze oplossing, heb je een laadpaal nodig met de mogelijkheid voor een zogenaamde backofficekoppeling, ook wel bekend als een OCPP-verbinding. Deze backofficekoppeling moet voldoen aan de OCPP-standaard 1.6 of 2.0.1.

Als je dit allemaal te technisch vindt, begrijpen we dat, geen probleem. Vraag het gewoon aan je leverancier! Je leverancier mag ook altijd contact met ons opnemen als hij vragen heeft.

Ja, ik wil besparen en controle

Meld je aan, de eerste 60 dagen zijn gratis!

Start nu
Er is een ernstige fout opgetreden. Het kan zijn dat de applicatie opnieuw moet worden geladen voordat hij het weer doet. Reload 🗙