De werkgever van thuisladers

Wat bieden we jou als werkgever met thuisladers?

Wij zijn een niet merk gebonden aanbieder van thuislaadoplossingen. Dit betekent dat je met onze oplossing volledige keuzevrijheid krijgt met welke laadpalen je wil werken. Dat is handig want in de toekomst zul je in de situatie komen dat nieuwe medewerkers al een laadpaal hebben. We ondersteunen meer dan 200 merken en modellen dus die zal er dan vast wel tussen zitten.

De voordelen die wij bieden:

Fiscaal correct vergoeden

Vergoed de exacte laadkosten van ALLE energiecontracten inclusief dynamische.

Laadpaal en laadpas onafhankelijk

Support voor vrijwel alle merken en modellen laadpalen. Vrije keuze in laadpassen.

Slim energiecontract beheer

Werknemers kunnen zelf energie contracten actualiseren via de app.

Zakelijk en privé scheiden

Werknemers kunnen zakelijke en privé laadsessies eenvoudig scheiden.

Nauwkeurige declaraties

Als werkgever wil je de exacte laadkosten vergoeden niet meer en niet minder. Dat is als werknemers een dynamisch energiecontract hebben vaak een probleem nu. Terwijl de bijbehorende lage laadtarieven en bespaarmogelijkheden voor jou ook interessant zijn. Bij ons geen probleem, wij ondersteunen ALLE soorten energiecontracten. We hoeven niet uit te leggen dat te veel uitbetalen een risico is. Te veel uitbetalen wordt al snel als extra loon gezien met alle gevolgen van dien zoals fiscale boetes of naheffingen. Dat wil je voorkomen.

Eenvoudig wisselen van energieaanbieder

In onze app voor de thuislader zit de mogelijkheid om je energiecontract aan te passen. Als de gebruiker een nieuw energiecontract afsluit kan hij dat invoeren en automatisch in laten gaan door de ingangsdatum in te voeren. Ons systeem zorgt dat het nieuwe contract automatisch in de declaratie wordt verwerkt.

Zakelijke en privé laadsessies scheiden

Als werkgever wil je graag de zakelijke laadsessies van je werknemer vergoeden. Echter, wanneer je als werknemer ook een huisgenoot hebt met een elektrische auto, kan dit al snel tot problemen leiden. Met de slimladen serviceoplossing is dat echter geen probleem. De thuislader krijgt van ons een app waarin hij onder andere huisgenoten een eigen account en laadpas kan geven. Hierdoor kunnen privé- en zakelijke laadtransacties eenvoudig gescheiden worden. Zo vergoed je eenvoudig alleen het verbruik van je werknemer.

Het werkgevers portaal

Via je installateur krijg je toegang tot het werkgeversportaal. In dit portaal kan je alle werknemers op een eenvoudige- en logische wijze beheren. Of je nu 1 of 500 werknemers beheert het gaat allemaal heel simpel en logisch. Het portaal biedt snelle zoek en filtermogelijkheden om snel op een werknemer te kunnen inzoomen. Per werknemer heb je inzicht in laadsessies, auto beheer en laadpas beheer. Bovendien zie je zijn actuele energiecontract gegevens. Je hebt als werkgever grip op wat je wel en niet vergoed. Zelfs tot op het niveau van een individuele laadtransactie als je dat wilt. Gaat er een werknemer uit dienst, kwestie van datum uitdienst invoeren en ons systeem handelt alles verder netjes af. Wij vergoeden je werknemers op de 25ste van de maand de laadkosten van de afgelopen maand. Middels een uitgebreide factuur-specificatie boek je alle kosten eenvoudig in je boekhouding.

Als werkgever wil ik betrouwbare declaraties en controle

Als je meer wil weten over onze oplossing voor werkgevers, vul het contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naar contactformulier
Er is een ernstige fout opgetreden. Het kan zijn dat de applicatie opnieuw moet worden geladen voordat hij het weer doet. Reload 🗙