De werkgever van thuisladers

Wat bieden we jou als werkgever met thuisladers?

Wij zijn een niet merk gebonden aanbieder van thuislaadoplossingen. Dit betekent dat je met onze oplossing volledige keuzevrijheid krijgt met welke laadpalen je wil werken. Dat is handig want in de toekomst zul je in de situatie komen dat nieuwe medewerkers al een laadpaal hebben. We ondersteunen meer dan 200 merken en modellen dus die zal er dan vast wel tussen zitten.

De voordelen die wij bieden:

Laadpaal onafhankelijk

Support voor vrijwel alle merken en modellen laadpalen.

Eenvoudige declaratie

Nauwkeurige declaratie mogelijk van ALLE energiecontracten inclusief dynamische.

Energiecontract beheer

Werknemers kunnen zelf energie contracten actualiseren via de app.

Zakelijk en privé scheiden

Werknemers kunnen zakelijke en privé laadsessies eenvoudig scheiden.

Nauwkeurige declaraties

Als werkgever wil je de exacte laadkosten vergoeden niet meer en niet minder. Dat is als werknemers een dynamisch energiecontract hebben vaak een probleem nu. Terwijl de bijbehorende lage laadtarieven en bespaarmogelijkheden voor jou ook interessant zijn. Bij ons geen probleem, wij ondersteunen ALLE soorten energiecontracten. We hoeven niet uit te leggen dat te veel uitbetalen een risico is. Te veel uitbetalen wordt al snel als extra loon gezien met alle gevolgen van dien zoals fiscale boetes of naheffingen. Dat wil je voorkomen.

Eenvoudig wisselen van energieaanbieder

In onze app voor de thuislader zit de mogelijkheid om je energiecontract aan te passen. Als de gebruiker een nieuw energiecontract afsluit kan hij dat invoeren en automatisch in laten gaan door de ingangsdatum in te voeren. We zorgen er nu al voor dat het maandelijkse overzicht van de laadtransactiekosten, dat onze gebruikers in de vorm van een Excel-bestand ontvangen, nauwkeurig is.

Zakelijke en privé laadsessies scheiden

Als werkgever wil je graag de zakelijke laadsessies van je werknemer vergoeden. Echter, wanneer je als werknemer ook een huisgenoot hebt met een elektrische auto, kan dit al snel tot problemen leiden. Met de slimladen serviceoplossing is dat echter geen probleem. De thuislader krijgt van ons een app waarin hij onder andere huisgenoten een eigen account en laadpas kan geven. Hierdoor kunnen privé- en zakelijke laadtransacties eenvoudig gescheiden worden. Zo vergoed je alleen het verbruik van je werknemer, wat wel zo eerlijk is.

Het werkgevers portaal

Op dit moment dient de werknemer zijn maandelijkse Excel-bestand naar jou toe te mailen zodat de kosten vergoed kunnen worden. Dit bedrijfsproces gaan we optimaliseren met een nieuw werkgeversportaal dat nu in ontwikkeling is.

Momenteel zoeken we contact met werkgevers die onze oplossing hiervoor samen met ons willen testen en perfectioneren alvorens wij die in het 1e kwartaal 2024 lanceren. Dit portaal is verder kosteloos. Je zit dus nergens aan vast.

Als werkgever wil ik betrouwbare declaraties en controle

Als je meer wil weten over onze oplossing voor werkgevers, vul het contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naar contactformulier
Er is een ernstige fout opgetreden. Het kan zijn dat de applicatie opnieuw moet worden geladen voordat hij het weer doet. Reload 🗙