De zakelijke thuislader

Wat hebben we de zakelijke thuislader te bieden?

Wij zijn gespecialiseerd in thuislaadoplossingen en zijn volledig merkonafhankelijk als het gaat om laadpalen. Ook zijn we neutraal als het gaat om jouw keuze van energieleverancier. Onze oplossing is geschikt voor ELK type auto, zowel hybride als volledig elektrisch.

We bieden ondersteuning voor meer dan 200 verschillende laadpaalmodellen van diverse fabrikanten. Houd er wel rekening mee dat jouw laadpaal aan bepaalde minimale eisen moet voldoen om van onze oplossing gebruik te kunnen maken.

De voordelen die wij bieden:

Declareren

Maandelijks laadkosten declareren voor ALLE soorten energiecontracten.

Zakelijk en privé

Makkelijk privé en zakelijk scheiden bij meerdere gebruikers/auto’s.

Overstappen

Eenvoudig aangeven als je van energie­leverancier wisselt.

Automatisch laadkosten vergoeden

Als je werkgever onze oplossing gebruikt, snelle maandelijkse uitbetaling van je laadkosten.

Alle energie­contracten

Onze oplossing kan met alle energiecontracten omgaan, of je nu een vast, variabel of dynamisch energiecontract hebt. Dat betekent dat wij voor elk contracttype de exacte laadkosten kunnen berekenen. Voor dynamische contracten behoren wij tot een van de weinige partijen die dit kunnen. Dit betekent voor jou dat je je (fiscaal) geen zorgen hoeft te maken, omdat je altijd de werkelijke kosten van alle laadtransacties declareert.

Waarom fiscaal correct declareren?

Zoals je wellicht al weet, is het niet toegestaan voor een privépersoon om winst te maken op laadkosten. Dit heeft twee redenen. De eerste reden is dat als je winst maakt, je eigenlijk op een indirecte manier loon ontvangt, waarover je werkgever premies en belastingen moet afdragen. De tweede reden is dat je dan feitelijk als ondernemer wordt beschouwd, in plaats van als particulier.

Dus wanneer je kosten declareert bij je werkgever, is het belangrijk ervoor te zorgen dat deze kosten daadwerkelijk zijn gemaakt, om er zeker van te zijn dat jij en/of je werkgever achteraf geen problemen krijgen.

Eenvoudige maandelijkse declaratie

Aan het eind van elke maand ontvang je van ons een Excel-bestand met daarin de exacte laadkosten die je hebt gemaakt over de afgelopen maand, inclusief een btw-uitsplitsing. Als je een dynamisch contract hebt, kun je via de app ook aanzienlijk besparen op je laadkosten. Deze besparingen worden niet alleen in de app, maar ook in deze sheet duidelijk weergegeven. Je stuurt deze sheet door naar je werkgever, die vervolgens met een gerust hart jouw laadkosten kan terugbetalen. Als je werkgever gebruik maakt van de slimladen oplossing voor werkgevers dan hoef je helemaal niets te doen en gaat declaratie volledig automatisch en worden de laadkosten maandelijks aan je overgemaakt.

Scheiden van privé en zakelijke laadkosten

Als je partner of een andere huisgenoot ook een hybride of volledig elektrische auto heeft, kun je eenvoudig je privé- en zakelijke laadtransacties scheiden. Je doet dit door voor die persoon, met jouw app, een eigen gebruikersaccount aan te maken. In de app kun je alle benodigde instellingen beheren, waaronder extra gebruikers, auto's en laadpassen. Dit stelt je in staat om zakelijke en privé-laadsessies moeiteloos te scheiden, waardoor de declaratie heel eenvoudig wordt.

Eenvoudig wisselen van energieleverancier

Het loont vaak om van tijd tot tijd van energieleverancier te wisselen, afhankelijk van de marktomstandigheden. Via de app kun je eenvoudig je nieuwe contract en ingangsdatum invoeren, zodat je declaratie automatisch je nieuwe contract volgt op het moment dat deze ingaat. Zo hoef je er verder niet meer naar om te kijken en blijven je declaraties altijd nauwkeurig.

Waar moet je laadpaal aan voldoen

Om gebruik te kunnen maken van onze oplossing, heb je een laadpaal nodig met de mogelijkheid voor een zogenaamde backofficekoppeling, ook wel bekend als een OCPP-verbinding. Deze backofficekoppeling moet voldoen aan de OCPP-standaard 1.6 of 2.0.1.

Als je dit allemaal te technisch vindt, begrijpen we dat, geen probleem. Vraag het gewoon aan je leverancier! Je leverancier mag ook altijd contact met ons opnemen als hij vragen heeft.

Ja, ik wil controle en mijn laadkosten declareren

Meld je aan en haal het maximale uit je laadpaal.

Start nu
Er is een ernstige fout opgetreden. Het kan zijn dat de applicatie opnieuw moet worden geladen voordat hij het weer doet. Reload 🗙